INDEX DE FONTS

Aquí podreu trobar alfabeticament les fonts suggerides, tant les trobades i descrites com les pendents de recerca.

dissabte, 17 de desembre del 2011

La Font de la Misèria


Distància: 700m
Horari: 10min
Dificultat: fàcil

Aquest itinerari de nou es tracta de la recerca d'una font que podrem trobar tot fent una passejada per les rodalies de Terrassa. En principi només descric la forma d'arribar-hi però es podria enllaçar amb algún camí del Parc Agroforestal de Terrassa apropant-se per exemple al Pantà de Can Bogunyà.

Iniciarem l'itinerari en els primers metres de la carretera entre Terrassa i Rellinars, just al deixar els carrers de la ciutat enrere trobarem a mà dreta el restaurant l'Hípica, en aquest punt trobarem una trifurcació de camins al costat del restaurant, pendrem el camí central, just a la dreta d'una antiga xemeneia.

El camí en pocs metres passarà per sota de la nova Ronda Nord. Continuarem al costat d'una zona d'horts i finalment trobarem un creuament de camins on trobarem uns bancs i un panell indicatiu del Parc Agroforestal.

Pendrem el camí que baixa a la dreta, però en una decena de metres trobarem un corriol que baixa a mà esquerra que ens duurà ràpidament a la Font de la Misèria que trobarem just a sota d'una enorme figuera.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

De tant en tant trobo pedres et felicita pel teu bloc i et comunica que ha decidit concedir-te el premi Liebster. Per a conèixer la resta de premiats i les bases dels premis, pots enllaçar amb http://detantentanttrobopedres.blogspot.com.es/2012/06/els-premis-liebster.html

Unknown ha dit...

Avui 28-08-21 he anat a la Font de la Misèria i he vist que la figuera ha caigut damunt la bassa i és tan grossa que no es pot accedir a la font. Era un racó molt bonic, una llàstima.