INDEX DE FONTS

Aquí podreu trobar alfabeticament les fonts suggerides, tant les trobades i descrites com les pendents de recerca.

dimecres, 3 de juny del 2015

CAN TORRELLA DEL MAS


Distància: 1.5Km (només anada)
Horari: 30min
Dificultat: Fàcil

Sortint de Terrassa en direcció Sabadell per la N150 pendrem la sortida quer va al cementiri però avans de creuar el pont que porta al tanatori veurem a mà dreta una camí que porta a la masia de Can Torrella. Just davant de l’accès a la masia el camí continua en direcció S però trobarem un altre caminet que baixa en direcció a la riera, a pocs metres trobarem una entrada a mà esquerra que ens duurà a la Font de Can Torrella del Mas.


Tornarem al camí principal que haurem de reseguir en direcció S uns 300m fins a trobar una bifurcació que pendrem per l’esquerra. El camí sembla acabar al arribar a un accès tancat pero continua en forma de corriol que va resseguint entre el perímetre d’un camp de conreu a la dreta i la tanca de la finca a l’esquerra fins a buscar la riera. Uns metres més resseguint el camp de conreu i paral.lel a la riera fins trobar un punto on el corriolet travessa aquesta. Podrem trobar la Font de CanFigueres en la mateixa llera de la riera a mà dreta.


1 comentari:

David Hernández ha dit...

Hola,

El que tu dius que és la font de can Figueres realment és la font de Montserrat, tot que desplaçada un centenar de metres al nord.

David