INDEX DE FONTS

Aquí podreu trobar alfabeticament les fonts suggerides, tant les trobades i descrites com les pendents de recerca.

diumenge, 20 d’agost del 2017

LA GRIPIA TE DA SORPRESAS.......


Doncs sí, El Torrent de la Grípia "te da sorpresas, sopresas te da la Grípia". Mil i una vegada he passejat entre els anarquics hortets escampats per la llera del Torrent de la Grípia, he conegut les seves fons, la de Sant Antoni i la popular Font de la Grípia, havia vist algua bassa de regadiu però gràcies a l'escampall que s'ha fet aquest estiu he trobat un petit tresoret.

Em va soptar un dia al anar a fer running amb el nen pels hortets, tot havia desaparegut, arrassat per les excavadores, el que eren hortets ara era una planicia erma. Noméss'havia respectat alguna figuera o pomer. Desconec la causa d'aqueta arrassada general. Reconec que els antics hortets eren anarquics, alguns autentics caus de brutícia, altres, tot el contrari, es veia clarament la feina i la il.lusió probablement d'aquells que van emigrar als anys 50-60 del poble a la ciutat....Acceptaria de bon grat que aquesta destrossa sigui per que l'anella verda de Terrassa guanyi metres i pugui ser una zona per poder gaudir d ela natura a peu de carrer, lamentaria que on ara hi ha terra remoguda comencin a creixer esbarzers on només poguin gaudir les rates.
















Doncs aquí vaig trobar un regalim d'aigua constant que provenia d'una bassa que abans estava amagada als meus ulls pels tancats horts, la sorpresa es que la bassa, amb peixos i tot, era alimentada per una mina d'aigua camiflada pels esbarzers. No tinc constància de si te nom, jo de mentres l'aniré anomenant com a Mina del torrent de la Gripia (41º34.587'N - 2º2.506'E)